Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 220 g de agua fría
- 360 g de harina de fuerza
- 40 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1965 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1182.3 mg
Alternatieve recepten
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20 min
Chapata con masa madre
17h
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de molde con masa madre
16h 45 min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Pan Venecia
17h 10min
Pan payés con masa madre
16hod.