Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 220 g de agua fría
- 360 g de harina de fuerza
- 40 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1965 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1182.3 mg
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96h 20min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16h
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.