Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Poolish
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 270 g de agua fría
- 470 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9277 kJ / 2217 kcal
- Eiwitten
- 72.5 g
- Koolhydraten
- 436.5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 4784.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min