Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Poolish
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 270 g de agua fría
- 470 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9277 kJ / 2217 kcal
- Eiwitten
- 72.5 g
- Koolhydraten
- 436.5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 4784.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Chapata con masa madre
17h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan payés con masa madre
16h