Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker frío
- 50 g de pipas de girasol
- 40 g de semillas de lino
- 90 g de agua
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 140 g de harina integral de trigo
- 200 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4252 kJ / 1016 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 161.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 1792 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan blanco
3 godz. 10 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Panecillos de zanahoria y semillas
15h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23u. 30min
Pan de centeno y manteca
16小时
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Pan retorcido con masa madre
16小时
Pan payés con masa madre
16小时