Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker frío
- 50 g de pipas de girasol
- 40 g de semillas de lino
- 90 g de agua
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 140 g de harina integral de trigo
- 200 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4252 kJ / 1016 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 161.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 1792 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15h