Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de azúcar
- 330 g de leche
- 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
- 80 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 650 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 yema de huevo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 215.7 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho de vainilla
1 Std.
Pan al vapor
2 Std. 25 Min
Trenza de leche
2h 30 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Pepitas
55min
Gominolas de jengibre, miel y limón
1h 30min
Brioche relleno de jamón y queso
45 Min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40 min
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1h 50 min
Tarta fría de espárragos y guisantes
5 Std. 15 Min
Bollitos para la cena
1h 40 min
Corona de brioche con chocolate
4 Std. 45 Min