Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker frío
- 50 g de pipas de calabaza
- 50 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 40 g de agua
Masa madre de trigo
- 200 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 200 g de harina de fuerza
Masa principal
- 20 g de pipas de girasol
- 20 g de copos de avena
- 30 g de pipas de calabaza
- 110 g de zanahoria en trozos
- 150 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina integral de trigo
- 140 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 2 - 3 cucharaditas de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 938 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 401.6 mg
Alternatieve recepten
Pan blanco
3h 10min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Pan de leche (sin huevo y sin lactosa)
2 godz. 20 min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan payés con masa madre
16 Std.