Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 2 huevos (53-63 g c/u)
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 60 g de tomate concentrado
- 1 yema de huevo
Relleno y montaje
- 150 g de jamón cocido (en lonchas o trozos)
- 250 g de queso ricota
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- harina
Cocción y salsa cremosa de tomate
- 2 litros de agua
- 300 g de nata
- 50 g de tomate concentrado
- 10 g de maicena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2313 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 30.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min
Empanadas criollas
3h
Patatas gratinadas con crema de queso
50min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2 Std. 45 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Ravioli de ricota y jamón con crema de salvia
1h 45min
Crumble clásico
2 Std. 30 Min
Ñoquis de patata
50min
Ñoquis fritos con salsa de cheddar
1 godz. 30 min
Pastel de maíz
45 Min
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50min
Salsa de queso azul
10min