Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
of 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Eiwitten
- 50.6 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa de pasta fresca
1j
Panes pita
1h 50min
Rollitos de tostadas francesas con frutos rojos
45 Min
Hamburguesa clásica
30 menit
Pollo frito al estilo Kentucky
3 godz. 20 min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1h 25min
Tacos de gambas con salsa de pimientos
40 Min
Nuggets de pavo y yogur
40 Min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2 Std. 30 Min
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1h 5 min
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 menit
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 menit