Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
of 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Eiwitten
- 50.6 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de salmón
10min
Hamburguesa clásica
30min
Pollo asado con ensalada de judías blancas y pesto de rúcula
1h
Picantones a la brasa con glaseado agridulce y ensalada Waldorf
1h 5min
Tiradito de lubina
15min
Causa limeña
1 Std. 10 Min
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Fingers de merluza con salsa de tomate
30min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5min
Pollo frito al estilo Kentucky
3h 20min
Huevos Benedict
30min