Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo y salsa
-
20
g de melaza de cebada malteada
of 20 g de miel - ½ cucharadita de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
- 1 cucharadita de maicena
- 30 g de zumo de limón
- 20 g de salsa de soja
- 20 g de agua
- 1 cucharada de salsa hoisin
Magrets
- 2 magrets de pato
- 250 g de agua
Crêpes
- 130 g de agua (y 20 g muy fría)
- 200 g de harina de trigo
- 1 - 2 pepinos con piel, en mitades y sin pepitas
- 3 - 4 cebolletas rectas tiernas
- 2 cucharaditas de maicena para espolvorear
- 1 cucharada de aceite de sésamo
Terminación
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 2 - 3 cucharadas de salsa hoisin
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Samosas de pollo - India
2u. 20min
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5min
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20min
Pad thai de pollo - Tailandia
20min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2h
Carpaccio de gambón y kumquat para dos
30min
Cinco especias chinas
10min
Sopa picante de coco y langostinos
30min
Temaki sushi
1h
Curry picante de pollo al ron con arroz basmati para dos
45min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min