Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Pesto rojo
- 30 g de tomates secos
- 30 g de albahaca fresca
- 50 g de piñones crudos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de queso parmesano en trozos
-
70
g de salsa de tomate
of 70 g de tomate frito - 60 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 100 - 125 g de queso mozzarella en trozos
- 60 g de cecina en tiras finas
- 30 g de rúcula
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 5055 kJ / 1209 kcal
- Eiwitten
- 45.86 g
- Koolhydraten
- 95.74 g
- Vetten
- 71.44 g
- Vezels
- 7.95 g
Alternatieve recepten
Pesto de tomates secos
5min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25min
Pan etíope (Injera)
49h
Tacos de pollo adobado
1h 10min
Pizza con setas de primavera
1h 20min
Momo
2 Std.
Minihamburguesas de bonito
3h 40min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 Std. 30 Min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Bao buns con salmón y espárragos
1hod.
Pizza caprichosa
2h 40min