Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Pesto rojo
- 30 g de tomates secos
- 30 g de albahaca fresca
- 50 g de piñones crudos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de queso parmesano en trozos
-
70
g de salsa de tomate
of 70 g de tomate frito - 60 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 100 - 125 g de queso mozzarella en trozos
- 60 g de cecina en tiras finas
- 30 g de rúcula
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 5055 kJ / 1209 kcal
- Eiwitten
- 45.86 g
- Koolhydraten
- 95.74 g
- Vetten
- 71.44 g
- Vezels
- 7.95 g
Alternatieve recepten
Minitacos vegetarianos
50 Min
Manakish
2hod. 40min
Bol japonés de caballa en ensalada con noodles
40 分钟
Ensalada de sandía con aderezo de feta
10min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1 Std. 30 Min
Pizza con pesto de pistachos, queso cremoso y mortadela
3h 30min
Pizza integral con berenjena asada picante
50 Min
Chiles güeros rellenos
55 Min
Brochetas de ternera y feta con salsa tzatziki
1 Std.
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20 分钟
Pizza integral con crema de espárragos, mascarpone y salmón ahumado
4h
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min