Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos a baja temperatura
- 2000 g de agua
- 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
- 150 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 30 g de zumo de limón
- 6 yemas de huevo
- 1 cucharadita de estragón seco
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
- 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
- 1 - 2 aguacate en láminas
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- hebras de azafrán
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1239.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa holandesa rápida
10 min
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
40min
Tartar de buey
10 min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (HESTAN CUE)
2 godz. 25 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Salsa holandesa
15min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Huevos benedictinos
1h
Portobello en rodajas con chimichurri de aguacate
30min
Steak tartare
30min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Huevos Benedict
30min