Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos a baja temperatura
- 2000 g de agua
- 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
- 150 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 30 g de zumo de limón
- 6 yemas de huevo
- 1 cucharadita de estragón seco
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
- 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
- 1 - 2 aguacate en láminas
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- hebras de azafrán
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1239.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Margarita
5min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Salsa holandesa
15 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Salsa Blue cheese
5min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1h 20min
Poke bol hawaiano
45 Min
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
40min
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Salmón teriyaki al vacío
1h 20min
Huevos Benedict
30min