Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos a baja temperatura
- 2000 g de agua
- 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
- 150 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 30 g de zumo de limón
- 6 yemas de huevo
- 1 cucharadita de estragón seco
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
- 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
- 1 - 2 aguacate en láminas
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- hebras de azafrán
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1239.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos Benedict
30min
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1 godz. 35 min
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
40min
Salsa holandesa
15min
Pollo teriyaki
2 Std. 5 Min
Portobello en rodajas con chimichurri de aguacate
30min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Curry frito de brócoli con espuma de ajo negro
1ч. 10 мин.
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Poke de quinoa con salmón
45min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min