Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de solomillo de atún fresco (calidad sushi, en un trozo, previamente congelado y descongelado)
- 10 g de jengibre fresco
- 50 g de salsa de soja
- 40 g de vinagre de arroz
- 20 g de salsa de ostras
- 10 g de aceite de sésamo tostado
- 20 g de zumo de limón recién exprimido
-
2
pellizcos de ito togarashi
of 2 pellizcos de pimienta molida - 1 cucharada de semillas de sésamo blanco
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- 1 tomate
- ½ aguacate en dados
- ½ pepino sin semillas, en juliana
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35min
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1 Std. 20 Min
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20 Min
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10min
Ceviche de salmón
10min
Tiradito de lubina nikkei
15 分钟
Ceviche de bacalao
20 Min
Ensalada cremosa de gambas con mango y pepino
35min
Rollitos de pepino rellenos de tartar de salmón con maíz dulce
20 Min
Ceviche de corvina
2sa 40 dk
Solomillo de atún marinado en miso
30min