Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 huevos
- 2 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 120 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de verduras variadas (p.ej. patatas, zanahorias, calabacín, apio, tomate, hojas de acelga, judías verdes, calabaza, etc.), en trozos de 2-3 cm
- 2 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo (y un poco más para espolvorear)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 800 g de agua
- 240 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 0.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 godz. 50 min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de verduras variadas con pasta
45min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa italiana de verduras y pasta
40min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Sopa con tropezones versátil
50min
Sopa minestrone
35min
Crema verde de verduras
45min
Sopa de cebada con verduras
55min