Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 huevos
- 2 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 120 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de verduras variadas (p.ej. patatas, zanahorias, calabacín, apio, tomate, hojas de acelga, judías verdes, calabaza, etc.), en trozos de 2-3 cm
- 2 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo (y un poco más para espolvorear)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 800 g de agua
- 240 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 0.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min.
Sopa con tropezones versátil
50min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40min
Sopa de verduras variadas con pasta
45min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de coliflor con pollo
40min
Sopa de cebada con verduras
55min
Sopa de los hortelanos
30min