Compatibele versies
Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
12
lonchas de cecina
of 12 lonchas de jamón serrano - 1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 400 g de agua
- 50 g de avellanas
- 80 g de aceite de oliva
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de arándanos congelados
- 10 g de vinagre balsámico
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 852 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 547.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de trucha en papillote
30min
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Ensalada templada de gulas y gambones
20min
Noodles con setas, brotes de soja y tomates cherry para dos
15min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30min
Ensalada tibia de coles de Bruselas con mango, aguacate y huevos
55min
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1h 10min