Compatibele versies
Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
12
lonchas de cecina
of 12 lonchas de jamón serrano - 1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 400 g de agua
- 50 g de avellanas
- 80 g de aceite de oliva
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de arándanos congelados
- 10 g de vinagre balsámico
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 852 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 547.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40min
Alcachofas marinadas con gulas y fresas
8 godz. 45 min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10min
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2h
Ensalada de pollo, manzana, coliflor y aguacate
40min
Salmón con canónigos y arándanos
25 min
Ensalada con ternera al lemon grass
30min
Eneldo picado
Keine Bewertungen
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Ensalada de espárragos y fresas
1 Std. 30 Min
Granos de pimienta molida gruesa
5min
Avellanas, nueces de la India o cacahuates molido fino (100 g)
5min