Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 900 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado)
- 250 g de cebolla en trozos
- 100 g de agua
- 40 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras (ajuste a su gusto)
- 50 g de chorizo semicurado en rodajas
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 80 g de pimiento verde en tiras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 921.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos en salsa verde con salmón
25 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 godz. 20 min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Lentejas con cerdo al garam masala
2 godz. 45 min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30 Min
Guiso de pulpo
45 min
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
30 Min
Estofado de pescado y marisco con leche de coco y arroz
30 Min
Cordero al vino tinto
45 min