Compatibele versies
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de lomo de salmón fresco sin espinas (2 piezas de 500 g previamente congeladas y descongeladas)
- 2 cucharadas de granos de pimienta variada
- 5 ramitas de eneldo fresco
- 30 g de vodka
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 50 g de sal en escamas ahumada
Salsa de mostaza y eneldo
- 100 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 20 g de vodka
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 977 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 77.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado con remolacha
48 Std.
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Tiradito de lubina
15 Min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1 Std.
Tataki de atún
30min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Rape al oporto
50 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min