Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para tostar el pan)
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 7 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 4 rebanadas de pan
- 1300 g de agua
- 4 huevos L (63-73 g) a temperatura ambiente
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1315 kJ / 314.7 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1138.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos Benedict
30 Min
Mayonesa a la francesa
5 min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 min
Huevos en cocotte con espinacas, queso, salmón y aguacate
25 Min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20min
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1 Std.
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 Std.
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min