Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas pardinas
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 400 g de aguja de cerdo en dados de 2 cm
- 150 g de pimiento rojo en dados de 2 cm
- 1 - 1 ½ cucharadas de garam masala
- 80 g de tomate frito estilo casero
- 400 g de leche de coco
-
400
g de caldo de carne
of 400 g de agua - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 760.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Cuscús con pollo, cordero y salchichas especiadas
1sa 10 dk
Cordero garam masala con arroz basmati
50 min
Guiso de ternera y verduras con miso
2sa
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2h 10min
Poke bol con falafel de lentejas y granada
16h
Solomillo de cerdo con salsa de coco picante, pan de ajo naan y ensalada de pepino
1sa 45 dk
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1sa 20 dk
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min