Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de albahaca fresca (hojas y parte del tallo)
- 80 g de aceite de oliva
- 2 huevos duros
- 150 g de queso cremoso
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 350 g de espaguetis (partidos por la mitad)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2622 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 34.3 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 330 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis con ajo, aceite y guindilla
25 min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15min
Carbonara vegetariana
15min
Macarrones con carne picada y queso manchego
45 min
Espaguetis "aglio e olio" (Chef)
20min
Ensalada de patata con salsa griega
1sa 10 dk
Espaguetis con gambones a la pimienta
30 min
Trenette al pesto
30 min
Espaguetis al pesto con aroma de cítricos
35 min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2h 30min
Ensalada de pasta con verduras de primavera
30 min
Espaguetis con pimientos
1sa