Compatibele versies
Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre balsámico
- 1 ½ cucharaditas de hierbas secas variadas (albahaca, orégano, tomillo, romero, etc...)
- 35 g de zumo de limón
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1400 g de agua
- 4 lomos de bacalao fresco sin piel (aprox. 200 g cada uno)
- 100 g de hojas verdes de ensalada
- 200 g de tomate maduro en gajos
- 1 tallo de apio en rebanadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1508 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 370 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Mejillones al vino
30 Min
Ensalada de alubias blancas
5min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Ensalada nórdica de arroz y salmón con aliño de eneldo
30 Min
Langostinos al romesco
15min
Ensalada navideña de judías verdes con queso de cabra
40 Min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30 Min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40 Min