Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 1 pata de pavo, deshuesada y salpimentada (aprox. 1000 g)
- 180 g de setas frescas variadas
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de batatas en rodajas de aprox. 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1403 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 38.85 g
- Koolhydraten
- 23.69 g
- Vetten
- 9.49 g
- Vezels
- 3.49 g
Alternatieve recepten
Tarta de queso ligera con topping de fruta
4ч. 20 мин.
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Batatas rellenas de atún y espinacas
1 Std.
Pilaf de arroz con pavo y puerro
30 Min
Pollo adobado con zanahorias glaseadas (Al vacío)
2h 50min
Albóndigas de pavo y maíz en caldo de tomate
40 分钟
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)
50 Min
Pastel de pavo con batatas
1 Std. 30 Min
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1 Std.
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2sa 10 dk
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 Std.
Pavo al ajillo con edamame
1 Std.