Compatibele versies
Brochetas de palometa en adobo con ensalada de coliflor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 5 dientes de ajo
- 10 g de salsa de soja
- 10 g de salsa barbacoa
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharadita de pimentón
- 4 filetes de palometa en trozos de 3 cm
- 12 langostinos crudos grandes pelados
Ensalada rápida de coliflor
- 350 g de ramilletes de coliflor
- 100 g de mayonesa
- 150 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Brochetas
- 1 pimiento verde en trozos de 2-3 cm.
- ½ cebolla en trozos de 2-3 cm.
- aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1901.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Trucha al vapor con crema de brócoli
40 Min
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40 Min
Batea de mejillones tigre rabiosos
9 godz. 30 min
Besugo a la espalda
25 Min
Gravlax de salmón
60 Std. 30 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Caballa en aceite
24 godz. 50 min
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40 Min
Tortilla de coliflor y chorizo con piquillos
50min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1 Std.
Salmón en escabeche con caramelo de aceituna
72 godz. 30 min