![Panecillos de semillas sin harina Panecillos de semillas sin harina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0b50b545-ac9c-45f9-944e-1bdc641b7d16/Derivates/9bf57c58-7758-4029-b43f-0308982c2901.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para rebozar
- 50 g de semillas variadas (sésamo, lino, amapola, pipas de girasol, etc.)
Masa
- 3 huevos
- 250 g de queso cremoso
- 30 g de pipas de girasol
- 15 g de semillas de lino
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de psyllium
- 30 g de harina de coco
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1414.3 kJ / 336.7 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 606.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan 100% trigo sarraceno
2 godz.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Pan de huevo (sin gluten)
1 godz. 40 min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Mermelada de fresa y chía sin azúcar
1h
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 godz.
Pizza vegetariana sin gluten
50 Min
Trufas de avena y algarroba
15min
Carrot cake de almendra sin gluten
2 Std. 30 Min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Crackers de arándanos y coco
2h 15min