Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharada de sal gorda
- 300 g de agua y un poco más para cubrir los riñones
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 50 g de brandy
- 70 g de mostaza a la antigua
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Eiwitten
- 178.6 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 125.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Mollejas de ternera con cebolletas
3h
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Estofado de ciervo con setas
1sa
Riñones al jerez
1sa
Entraña de ternera al chimichurri
30 Min
Cordero al vino tinto
45 Min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40 dk
Dulce de batata
45 Min
Estofado de cordero con berenjenas
1sa
Costillas al vino con arroz
1sa