Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de raíz de jengibre fresca
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de peras conferencia peladas (descorazonadas y cortadas en dados)
- 30 g de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 clavos
- 150 g de azúcar moreno
- 100 g de vinagre de manzana
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 4544 kJ / 1087 kcal
- Eiwitten
- 5.05 g
- Koolhydraten
- 212.58 g
- Vetten
- 20.58 g
- Vezels
- 16.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 Std. 10 Min
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1h 10min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min
Peras al vino tinto
3h 20 min
Chutney de mango - India
1h 10min
Hinojo con tomates y aceitunas
45min
Chucrut
96 Std.
Ensalada turca de pepino, hinojo y yogur - Turquía
10min
Baharat turco - Oriente Próximo
15min
Remolacha fermentada
72u.
Zanahorias agridulces
1h
Limonada de jengibre y menta
5min