Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ñoquis amarillos
- 200 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de colorante alimentario
- 250 g de queso ricota
- 50 g de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
- 1 pellizco de sal
Ñoquis rojos
- 250 g de trigo sarraceno en grano
- 120 g de remolacha cocida envasada al vacío (pelada y en trozos)
- 250 g de queso ricota
- 50 g de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
- 1 pellizco de sal
- harina sin gluten para espolvorear
Salsa
- 1 chalota cortada en dos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de dados de beicon (consultar lista FACE)
- 50 g de vino blanco seco
- 250 g de nata líquida
- 3 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2333 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 24.59 g
- Koolhydraten
- 62.38 g
- Vetten
- 24.34 g
- Vezels
- 5.22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Piadinas sin gluten
45 Min
Ñoquis de Suabia (sin gluten)
30 Min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 Std. 35 Min
Buñuelos de acelga
45 Min
Soufflés de queso (sin gluten)
45 Min
Scones sin gluten
30 Min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Masa sablé sin gluten
1 godz.