Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 240 g de agua
- 40 g de azúcar glas
- 500 g de harina de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de girasol
Relleno
- 400 g de apio en trozos
- 60 g de brotes de soja frescos
- 500 g de setas de cardo frescas en trozos
- 50 g de aceite de girasol
- 40 g de salsa de soja
- 10 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 pellizco de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
- 20 g de maicena
Montaje y horneado
- harina de trigo para espolvorear
- 1 - 2 cucharadas de miel para pincelar
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo crudo para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 731 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan rústico
2h
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40 min.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45 min
Pan greñado art
3h 30min
Mermelada de frutas tropicales y fresas del bosque
1 godz.
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2h 45 min
Pastelitos de dátiles (Maamouls) - Israel
1 godz. 30 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3 Std. 20 Min
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
3h 45 min.
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min