Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne de pollo (en trozos de 2-3 cm)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de eneldo fresco picado
- 30 g de caldo de pollo
Pasta fresca
- 300 g de harina de trigo
- 3 yemas de huevo
- 110 g de agua
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- harina de trigo para trabajar la masa
Cocción
- 1500 - 2000 g de caldo de pollo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1056 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merengue francés
2h 15min
Lentejas con cerdo al garam masala
2 Std. 45 Min
Gingerbread waffles
1 Std.
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Hamburguesa clásica
30 Min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1 Std. 30 Min
Entraña de ternera con chimichurri (HESTAN CUE)
30 Min
Guacamole picante de guisantes
20 Min
Fish pie (Reino Unido)
1 Std. 20 Min
Masa choux
2 Std.
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3 Std. 15 Min
Cabrito en adobo
1 Std. 10 Min