Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 4 cucharaditas de zatar (ver receta básica)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Tabulé - Líbano
2 godz. 15 min
Pan rústico
2 Std.
Panecillos rellenos de setas - China
2 Std.
Panes pita
1 Std. 50 Min
Lassi salado - India
5min
Zatar - Oriente Próximo
5min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Naan indio
1 Std. 40 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min