Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 peras conferencia (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 100 g de agua
- 150 g de azúcar
Crumble de avellanas y coco
- 75 g de avellanas
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de coco rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2090 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de manzana y pera
50min
Crumble de manzana y frambuesas
1h 15min
Crumble de coco y manzana
50min
Quiche de cebolla
1h
Crumble navideño de frutos rojos y manzana
40min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Vasitos pie de manzana
40min
Pastel francés con fresas (millasson)
1h 10min
Crumble de fresas
50min
Crumble de verduras con frutos secos
1h
Clafouti de uvas
2h
Tarta de ciruelas
1h