Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de vainilla
- 6 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla cortada en 3-4 trozos
- 500 g de leche semidesnatada
- 250 g de nata (35% de grasa)
Sopa de ciruelas
- 100 g de azúcar moreno
- 5 - 6 tiras de piel de limón
- 50 g de vino blanco
-
1
cucharadita de cinco especias chinas en polvo
of 1 cucharadita de canela molida - 600 g de ciruelas rojas sin hueso, cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1860 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de sabayón
8hod. 15min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15 Min
Sabayón
15 Min
Naranja en almíbar de especias
4 Std. 20 Min
Tarta de ciruelas
1 Std. 5 Min
Peras al vino dulce con sabayón
30 Min
Membrillos pochados con biscottis de almendra
Geen beoordelingen
Manzanas con sabayón de sidra
40 Min
Mermelada de pétalos de rosa
45 Min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 Min
Conserva de tomates cherry
1 Std. 30 Min
Peras al vino tinto
3h 20min