Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 280 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de sal
- 15 g de azúcar
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 60 g de agua
-
50
g de margarina a temperatura ambiente, en trozos
of 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos - 40 g de manteca de cerdo
Relleno
- 550 - 600 g de ciruelas rojas
- 100 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de canela molida (optioneel)
- 20 g de maicena
Montaje y horneado
- 70 g de mantequilla en trozos pequeños
- 2 - 3 cucharadas de leche (para pincelar la masa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1587 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 4.53 g
- Koolhydraten
- 49.76 g
- Vetten
- 16.07 g
- Vezels
- 3.01 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de manzana y pera
50 min
Crumble de coco y manzana
50 min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1 godz. 30 min
Bizcocho de peras
1 godz.
Tarta de cerezas
2h
Clafouti de cerezas
1 Std. 20 Min
Mini galettes de manzana y membrillo
55 min
Clafoutis de ciruelas
1h 15min
Trifle de ricotta y frutos rojos
30 min
Peras con crumble de coco y avellanas
45 min
Clafouti de uvas
2h
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2h