Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 50 g de harina de fuerza
Masa principal
- 410 g de agua
- 300 g de harina de fuerza
- 15 g de azúcar
- 35 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 7291 kJ / 1742 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 276.8 g
- Vetten
- 49.9 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 2699 mg
Alternatieve recepten
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre (levadura natural)
120h
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan integral con harina multicereales
3h 50min