Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de lentejas secas negras peladas y partidas (urid dal)
- 1 pellizco de semillas de fenogreco (semillas de alholva) (optioneel)
- 450 g de agua
- 50 g de sémola de trigo muy fina (semolina)
- 50 g de arroz cocido basmati
- 170 g de harina de arroz
- 50 g de yogur natural
Cocción de los idlis
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de agua
- 1 chorrito de aceite para engrasar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 358 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 322.2 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 0.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kétchup
1h
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2h 15min
Mantequilla de avellanas y pipas de girasol
8 Std.
Boloñesa gratinada de lentejas y salami
1h 10min
Gofres de feria veganos con chía y salsa de chocolate
2 godz. 20 min
Pastel de judías rojas y verduras con arroz al cava
1h 15min
Crêpes de piña colada (HESTAN CUE)
1h 10min
Remolacha fermentada
72h
Mont Blanc mini
6 Std.
Tostadas con queso de cabra, compota de frutas y granola
50 min
Conejo en papillote al lemon grass
1 Std. 30 Min
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min