Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 100 g de nueces peladas
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 100 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Toffee con mantequilla salada
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla salada
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de caramelo líquido
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal en escamas
Cobertura de chocolate
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1758 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 31.7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Bougatsa griega con miel y pistachos
4 Std. 45 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Tarta de pistacho, mascarpone y pomelo
4h 10 min
Delicia de jijona con corazón de mango
13sa 10 dk
Tarta macaron
5 Std.
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Frosting de mascarpone y cacao
10 Min
Crema de limón (Lemon curd)
25min