Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 764 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 1.31 g
- Koolhydraten
- 3.33 g
- Vetten
- 18.23 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de tomate
50 dk
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5sa
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 Std.
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Dulce de membrillo casero
7h
Salsa dulce de chiles
Geen beoordelingen
Chutney de mango - India
1h 10 min.
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 godz.
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Pudin de perdiz
26u. 15min
Paté de higaditos de pollo
4sa 15 dk
Gazpachuelo
35 min