Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 764 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 1.31 g
- Koolhydraten
- 3.33 g
- Vetten
- 18.23 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de jamón y salmón ahumado
4 godz. 10 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1h
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48h
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Salmón marinado con remolacha
48h
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72h
Flan de ricota, cebolla y salvia
1h