Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de orejones de albaricoque
- 40 g de pasas sin semillas
- 60 g de nueces peladas en trozos
- 100 g de fruta escarchada en trozos de 1 cm
- 100 g de ron
- 120 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 120 g de leche
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 104.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1h
Cake de manzana y especias
1h 15min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Plum cake de piña y coco
2h 30min
Bizcocho de nectarinas al oporto
1h
Bizcocho con peras al vino
26h 30min
Cake de pasas al ron
10h
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Rollo suizo relleno de melocotón
1h 30min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min
Tarta de manzana y pera
50min