Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 60 g de harina de fuerza
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca (un dado de 1 cm)
Pan
- 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de centeno
- 10 g de sal
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- aceite de oliva para las manos
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 354 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 216.9 mg
Alternatieve recepten
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min
Pan de nueces
3 Std. 45 Min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Pan integral con muesli
4h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min