Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 60 g de harina de fuerza
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca (un dado de 1 cm)
Pan
- 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de centeno
- 10 g de sal
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- aceite de oliva para las manos
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 354 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 216.9 mg
Alternatieve recepten
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16h
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Panecillos con semillas de amapola
2ωρ. 40 λεπτ.
Pan integral con muesli
4h
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10 min.