Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de hojas verdes de ensalada
- 2 tomates
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 12 lonchas de pepinillos agridulces
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 624.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20min
Tarta tatin de tomates
1hod. 10min
Focaccia con manzana al tomillo
2sa 10 dk
Bittertonic
10min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Flammkuchen (pizza alsaciana de patata)
30 Min
Bretzel
1h 15min
Focaccia de Puglia
1 Std.
Masa para cocas
1 Std.
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min