Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de orégano seco
- aceite de oliva
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 200 g de hojas verdes de ensalada
- 12 lonchas de pepinillos agridulces
- 2 tomates
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 624.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3 godz. 20 min
Focaccia rellena
4 godz. 20 min
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Coca de verduras
40 dk
Panecillos de agua
2h
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Focaccinas
3h 30min
Focaccia de Puglia
1sa
Focaccia con manzana al tomillo
2h 10min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Masa para cocas
1sa
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 Min