Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de agua muy fría
- 250 g de harina de fuerza
-
3
g de levadura de panadería deshidratada
of 10 g de levadura prensada fresca desmenuzada - 5 g de sal
- 40 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 264.8 kJ / 63.3 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 97.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96h 20min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Focaccia rellena
4 Std. 20 Min
Tortillas de trigo
1 Std. 20 Min
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9 Std.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan de caja
2 Std. 15 Min
Pizza con masa madre, cherrys y calabacín salteado
20h
Medias noches al vapor
2 Std.
Focaccinas
3h 30min
Pan de trigo con masa madre
15u.