Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla
Salsa de caramelo con yogur
-
250
g de azúcar
of 250 g de azúcar moreno - 70 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 200 g de yogur griego
- 1 cucharada de vinagre
Masa
- 120 g de azúcar
- 4 - 5 tiras de piel de limón
- 180 g de agua
- 2 huevos
- 60 g de mantequilla en trozos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 520 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de anís en grano
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
Montaje y terminación
- aceite de girasol para engrasar
- 500 g de cerezas deshuesadas en mitades
- 1 huevo batido
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2137 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 107.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Panellets
10h 30 min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de Llavaneres
1sa
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Coca de Sant Joan
1sa
Coca dulce de anís y almendras
50 min
Bacalao con samfaina
1sa
Pa de Sant Jordi
2 godz. 15 min
Coca con cabello de ángel y nueces
1sa 20 dk