Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 550 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina integral de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2892 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 138.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 817.8 mg
Alternatieve recepten
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14u. 40min
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan rápido a la plancha
25 Min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16 Std.
Pan plano de centeno
2h 10min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1h
Panecillos de espelta
16h 30min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min