![Barras de trigo y espelta con masa madre Barras de trigo y espelta con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02fa00a0-3386-4560-b87c-b22a046cbb03/Derivates/811354e1-8b4a-460b-b023-ac06d7664140.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 550 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina integral de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2892 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 138.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 817.8 mg
Alternatieve recepten
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16 godz.
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Pan de espelta
2h 20min
Hogaza rústica con centeno
16 godz.
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30min
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Pan plano de centeno
2h 10min
Masa madre de trigo
96h
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min