Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 50 g de agua templada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina integral de espelta
Masa madre de centeno
- 70 g de agua
- 5 g de pie de masa de centeno
-
50
g de harina integral de centeno
of 50 g de harina de centeno
Soaker frío
- 50 g de agua
- 50 g de copos de espelta
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
-
250
g de harina de espelta
of 250 g de harina integral de espelta -
50
g de harina integral de centeno
of 50 g de harina de centeno - 3 - 4 cucharadita de psyllium (5 g)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 g de mantequilla
- 1 cucharada de harina
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 638 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de espelta
2 godz. 20 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Baguettes parisiennes
15h 30 min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Pan de centeno y manteca
16h
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan payés con masa madre
16h