Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prefermento
- 200 g de agua
- 3 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de agua muy fría
- 200 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Terminación
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de calabacín con piel (en cuartos y luego en dados de 2 cm)
- 1 - 2 pellizcos sal
- 150 g de mozzarella fresca (escurrida), en rodajas
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- hojas de albahaca fresca para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1706 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 707 mg
Alternatieve recepten
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 min
Panecillos de agua
2h
Empanadilla XXL con pisto y atún
2 Std. 10 Min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 godz.
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Pan a la plancha, brocheta de cordero lechal con verduras y salsa de queso
9h 15min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan payés con masa madre
16 Std.