![Pizza con masa madre, cherrys y calabacín salteado Pizza con masa madre, cherrys y calabacín salteado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3b4240fd-9a0b-415e-9abb-dddef6095af0/Derivates/b5f089fa-fe9e-4362-a142-46c50c51d15f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prefermento
- 200 g de agua
- 3 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de agua muy fría
- 200 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Terminación
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de calabacín con piel (en cuartos y luego en dados de 2 cm)
- 1 - 2 pellizcos sal
- 150 g de mozzarella fresca (escurrida), en rodajas
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- hojas de albahaca fresca para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1706 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 707 mg
Alternatieve recepten
Pizza con base de atún
1 godz.
Pizza César
1 godz. 40 min
Pan retorcido con masa madre
16h
Bechamel vegana, boloñesa de lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2hod. 20min
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Pinsa (sin gluten y sin lactosa)
27 godz.
Bocadillo de pan sin horno con ensalada de huevo
1 Std. 15 Min
Pancakes de batata con crema de chocolate negro a la naranja
1 godz.
Moussaka vegana
1h 20min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Pincho de tortilla de patata con cebolla caramelizada y queso de cabra
1 godz.
Pan payés con masa madre
16h