Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo salada
-
250
g de azúcar
of 250 g de azúcar moreno - 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de vinagre
Helado
- ½ vaina de vainilla
- 600 g de leche entera
- 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 30 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelo líquido oscuro
35min
Natillas (Espesar)
15 Min
Salsa de toffee
15 Min
Espuma helada de limón y menta
7h 30min
Caramelos de toffee
2h
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6h 45min
Helado con sabor a Málaga
5 godz.
Caramelos de toffee
2h
Salsa de caramelo
1h 30min
Ensalada arcoíris
30min
Panal de caramelo
1h 30min
Helado de caramelo salado
14ωρ.