Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de vainilla
- 2 hojas de gelatina
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 10 g de maicena
- 6 yemas
-
1
vaina de vainilla (solo la raspadura)
of 1 sobre de azúcar vainillado - 1000 g de agua
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1618 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 45.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera (Espesar)
15 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min.
Tronco navideño de chocolate
2 Std. 30 Min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1 godz. 30 min
Cruffins de arándanos
5h
Vacherin glacé de melocotón (Tarta helada) - Francia
4 Std. 30 Min
Profiteroles de tiramisú
4 Std.
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Mini eclairs de frambuesa
3 godz.
Pasta choux y crema pastelera (sin gluten)
2 Std. 15 Min