Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
of 250 g de azúcar moreno - 210 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 1 cucharada de vinagre
Base
- 250 g de harina de trigo
- 140 g de mantequilla en trozos
- 100 g de azúcar
- 1 huevo
Nata montada de vainilla
- 50 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 300 g de nata (35% de grasa) fría
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1868 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
Alternatieve recepten
Hojaldre de mascarpone y manzana
45 Min
Bizcocho de caramelo con frutas y salsa de caramelo
3 godz. 50 min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 Std. 30 Min
Cheesecake de dulce de leche
4 Std.
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Tronco de chocolate
2h
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Fantasmas de merengue
4 Std.
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Layer cake de nata y frutos rojos
2 godz. 15 min
Tarta a las tres leches
12u. 45min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50min