Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
of 250 g de azúcar moreno - 210 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 1 cucharada de vinagre
Base
- 250 g de harina de trigo
- 140 g de mantequilla en trozos
- 100 g de azúcar
- 1 huevo
Nata montada de vainilla
- 50 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 300 g de nata (35% de grasa) fría
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1868 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
Alternatieve recepten
Tarta de crema pastelera y fresas
2 Std. 15 Min
Tarta de invierno con granada
3 Std. 25 Min
Dulce de leche pastelero
3h
Baklava vegana
2 Std. 40 Min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1h 50min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Cheesecake de mousse de chocolate
1h 30min
Postre chajá
11 Std. 15 Min
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2h 30min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Cheesecake de dulce de leche
4h
Merengue con agua
15 Min