Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de ciruelas frescas sin hueso, en trozos (aprox. 2 cm)
- 100 g de azúcar
- 2 cucharaditas de canela molida (optioneel)
- 250 g de leche
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 20 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de azúcar perla
- 80 g pasta de almendras en trozos (aprox. 1cm)
- 10 g de mantequilla fundida
- 50 g de agua
- 2 cucharaditas de maicena
- 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1328 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 32 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Panecillos de cuchara con leche condensada
1 Std. 40 Min
Bollitos de manzana y pasas
2 Std. 30 Min
Pan greñado art
3h 30min
Panecillos de patata
15h
Pan de caja
2h 15min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 Std. 30 Min
Panecillos de leche
4 godz. 30 min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Pan picnic de tres sabores
1 godz. 30 min