![Pan rústico suizo (larga fermentación) Pan rústico suizo (larga fermentación)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/251ed493-3c10-46f9-b02b-3182813e43df/Derivates/f3c2fd73-5a20-45ec-9064-b6ae622e9be3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3676 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 177.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Masa madre de centeno
96h 20 min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.