Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3676 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 177.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10 min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30 min
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan payés con masa madre
16 godz.