Compatibele versies
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 260 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- 25 g de pan rallado
- 50 g de agua
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 90 g de agua
-
100
g de harina integral de centeno
of 100 g de harina de centeno - 180 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas especias para pan
- 1 cucharadita de manteca de cerdo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 7876 kJ / 1882 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 341.2 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 43.1 g
- Natrium
- 4966.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de espelta
2u. 20min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 godz.
Pan plano de centeno
2h 10min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Pan de centeno y manteca
16 godz.