Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Voeding
- per 8 raciones
- Calorieën
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 289.3 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 19.8 g
- Natrium
- 2730.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min
Crema de pistacho
10min
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1 godz. 15 min
Pan camembert
2h 30min
Turrón de algarroba
13 Std. 15 Min
Pitas integrales con verduras antioxidantes
1sa 45 dk
Pa amb oli mallorquín
4 Std. 10 Min
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30 min
Brioche con crumble (Challahs)
1h 30min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30 min
Bolitas de pan con aceitunas
45 min