![Focaccia art Focaccia art](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ec5f704cfb583b4f3c307e3d13fc08be/Derivates/f9198262a3bd28fe8a1db720e051d6ddf2447232.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Voeding
- per 8 raciones
- Calorieën
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 289.3 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 19.8 g
- Natrium
- 2730.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantequilla con sal del Himalaya
25 min
Bolitas de queso con frutos secos
30 min
Palitos de beicon y cebolla crujiente
1h 20min
Royal de foie con caramelo
1 godz. 50 min
Mini focaccias con aceitunas
2 godz.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Limoncello
193u.
Pan a la plancha, brocheta de cordero lechal con verduras y salsa de queso
9h 15min
Focaccia de Puglia
1 godz.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min
Cocas de calabacín
2 godz.
Focaccia rellena
4h 20min